La versió de 64 bits del sistema operatiu Windows 8.1 RTM recentment lliurada a fabricants OEM, ja corre a Internet després de la seva filtració en els llocs de descàrrega. I no només es tracta de la versió Enterprise xinesa sinó de les versions de consum de Windows 8.1 Pro ja en tots els idiomes, incloent l’espanyol.

 

windows8_1B

El filtratge arriba quan ressonen les crítiques per la decisió de Microsoft de limitar la RTM de Windows 8.1 als seus socis de maquinari i no a desenvolupadors, grans comptes  o subscriptors de Technet com venia ocorrent amb anteriors edicions dels sistemes Windows.

Encara que no s’han explicat oficialment els motius, una de les causes d’aquesta decisió es motiva en que aquesta versió RTM no serà la versió final ja que Microsoft continuarà treballant amb els fabricants d’equips originals per polir i millorar la versió final del sistema.

En qualsevol cas i com era d’esperar, aquesta RTM ha acabat a Internet encara sense suport oficial com ha recordat Microsoft, recomanant als usuaris que no instal·lin les còpies filtrades.

La versió final de Windows 8.1 (disponibilitat general o ‘GA’) estarà disponible el 18 d’octubre com a actualització gratuïta per a clients de Windows 8 i també en versió retail per a nous usuaris, així com pre-instal·lació en equips nous.

Entre les novetats de Windows 8.1 destaca la inclusió del botó d’inici, el salt directe a l’escriptori clàssic sense passar per metro, la Charms Bar millorada per a ús del ratolí i en general, millores a la pantalla d’inici.

Pin It on Pinterest

Comparteix

Comparteix aquest article amb els teus amics!