Les necessitats actuals de seguretat de la informació, reconegut com un dels actius més importants de les empreses, ens ha portat a certificar-nos en una solució de còpies de seguretat d’alt nivell, totalment personalitzable i escalable. Amb aquesta solució arribem a resoldre les necessitats de seguretat de les vostres dades, independentment de l’estructura de la vostra empresa d’una forma transparent, senzilla i professional.

Logos BackupOS

Qui som:
BackupOS és una empresa tecnològica dedicada en exclusiva a proveir als seus clients amb els millors serveis de Còpia de seguretat. El nostre equip està format per professionals amb més de 15 anys d’experiència en sistemes de seguretat de dades per a empreses.

Que oferim:
Per poder fer front a qualsevol problema, hem desenvolupat un sistema senzill i àgil perquè pugui emmagatzemar les seves dades de manera externa, en servidors amb els més avantguardistes sistemes de seguretat i el nostre equip humà està disponible 24 hores 365 dies a l’any i les seves còpies són monitorades en temps real. Sens dubte, les seves dades sempre estaran segurs i disponibles davant de qualsevol adversitat.

Documento1

Hi ha un munt de situacions quotidianes que ens poden dur a la pèrdua de les nostres dades: Virus Informàtic (Ramsonware), arxius corruptes que no es poden obrir, fallada elèctrica, falla d’elements físics dels nostres sistemes informàtics, robatori, incendi, inundació, amenaces internes; vagues, acomiadaments, errors humans…

Estadístiques

 

8-Razones-BakupOS-demo

Esquema de funcionament

Documento1

Delegui al seu proveïdor Cloud el compliment normatiu i no s’exposi a elevades sancions.