Amena llança el servei 4G a la llar com a alternativa a l’ADSL i la fibra òptica

La nova xarxa mòbil ultraràpida de la companyia garanteix velocitats d’entre 20 i 50 Mb per 30,25 euros al mes amb un màxim de 10 GB de descàrrega.

wpid-amenalogo-4g

Espanya comença a comptar ja amb xarxes d’accés a internet mòbil de quarta generació . No només per navegar al carrer amb un « smartphone » sinó que també és possible fer-ho amb un ordinador a la llar. Amena , l’operador de baix cost d’Orange , ha llançat un servei  « amena.com a casa»  que ofereix connexió a internet a l’habitatge a través de la seva xarxa mòbil 4G , convertint-se en una alternativa a la banda ampla fixa.

De fet , i segons la companyia , sota aquesta fórmula és possible arribar a velocitats de baixada de dades d’entre 20 i 50 Mb, depenent de la cobertura 4G que s’assoleixi en cada llar , ja que per ara Orange ha desplegat la seva xarxa ultraràpida només a Madrid , Barcelona , Saragossa , Bilbao , València , Múrcia , Màlaga i Sevilla . En tot cas , aquestes velocitats són superiors en la majoria dels casos a les que ofereixen actualment l’ADSL o les connexions més bàsiques de fibra òptica .

El cost del servei és de 30,25 euros al mes IVA inclòs amb un màxim de 10 Gb de descàrrega i superat aquest límit , la velocitat es redueix a 128Kbps . A més , l’usuari haurà d’abonar tres euros per donar-se d’ alta en el servei i altres 99 euros pel « router wifi » necessari per poder utilitzar el servei, que no requereix instal·lar una línia telefònica.

A partir del proper 7 d’octubre i sense cost addicionals (30,25 euros al mes , IVA inclòs ) , Amena començarà a afegir el servei 4G a la seva « tarifa 25 »  tant a vells com nous clients , que inclou trucades i missatges de text (SMS ) il·limitats les 24 hores del dia i connexió mòbil a internet amb 2 Gb a màxima velocitat 4G , 1Gb més que fins ara .