En l’actualitat hi ha una forma molt senzilla d’aconseguir millorar substancialment la velocitat del nostre ordinador. Amb una inversió molt més que raonable, podem fer que el nostre equip Mac o PC deixi de funcionar de forma lenta.

Parlem de substituir el nostre disc dur convencional HDD per una unitat d’estat sòlid o SSD. Compatible amb Mac o PC, portàtil o sobretaula, l’increment de velocitat en l’accés a les dades es tan evident, que pensareu que esteu davant d’un equip modern i potent.
BlueSSD_Hero
Tasques amb grans accessos a dades com la càrrega del sistema operatiu, de programes pesats o d’arxius de grans dimensions, és on aquests tipus de dispositius destaquen sobre els discs convencionals, podent executar la mateixa operació emprant fins a una cinquena part del temps.

Els avantatges no només se centren en l’increment de velocitat:
Major vida útil
– Millor tolerància als cops
No fan soroll
– Produeixen menys calor
Menor consum energètic.

Des dels seus inicis, aquests dispositius han sofert grans evolucions quant a fiabilitat i durabilitat i actualment els fabricants ja els munten en els seus productes gama alta o professional.

Muntar un SSD, l’excusa perfecte per treballar sense pèrdues de temps, amb preus que s’inicien des dels 45 € + IVA per unitats de 120GB.

kingston-ssdnow-v300