La companyia vol que s’implanti de forma oficial el nou sistema operatiu Windows 8.1 en els seus ordinadors i a poc a poc sense fer “massa soroll” va eliminant els altres sistemes operatius de les prestatgeries i del suport oficial. En aquesta ocasió li toca a Windows 7, un dels millors sistemes operatius al costat de Windows XP. Ja no es pot adquirir a la web de Microsoft des del 30 del passat octubre i tampoc en les botigues de la companyia, però encara pot venir preinstal·lat en alguns ordinadors actuals i es seguirà donant suport fins a la mateixa data del 2014.

Win 7 logo

Win8 logo

És obvi que la Microsoft vulgui donar un impuls a la seva última versió del sistema operatiu Windows 8.1 durant l’any que ve, a més és compatible tant en els ordinadors com amb les noves tablet de la companyia i així s’unificarien molt més les funcions i la manera de treballar amb ells. És per això que el sistema operatiu Windows 8 tenen previst suprimir-lo un mes després de retirar completament i deixar de donar suport oficial a Windows 7.

Retirar de la venda Windows 8 no suposa cap problema, ja que els equips que vinguin amb aquest sistema operatiu ja instal·lat després de la seva retirada oficial al novembre de 2014, només requereixen uns senzills passos gairebé automàtics per actualitzar-se a l’última versió 8.1, evidentment gratuïta.

.

Pin It on Pinterest

Comparteix

Comparteix aquest article amb els teus amics!