Mercat del trastoME

Poden ser diverses les raons, però tots tenim equips o perifèrics que ja no utilitzem. Aquesta secció està dissenyada per ajudar-vos a vendre o comprar tot aquest material inservible per a uns i buscat per altres.

Només cal que ens envieu un correu electrònic a mercatdeltrasto@registregrafic.com amb les vostres dades, les especificacions de l’equip en qüestió i una imatge. Nosaltres ho publicarem i gestionarem el contacte particular entre vosaltres.

    • Registre Gràfic no es fa responsable de les transaccions entre particulars.
    • Les publicacions es retiraran als sis mesos, podent renovar-les comunicant-ho per correu.
    • El comprador podrà sol·licitar a Registre Gràfic, SL la revisió o instal·lació de qualsevol article publicat.
    • Qualsevol transacció a través de Registre Gràfic, SL tindrà la garantia sobre les tasques realitzades per nosaltres.
    • Als preus indicats s’ha d’afegir l’IVA, segons el percentatge vigent en cada moment si la transacció no es fa entre particulars.

Equips PC recondicionats i amb 1 any de garantia

Equips PC de marques com HP, Fujitsu, Lenovo, Dell... totalment recondicionats i revisats. Tots, independentment de la seva configuració tenen inclòs Microsoft Windows Windows 10 Home o Professional preinstal·lat amb partició de recuperació i 1 ANY DE GARANTIA....

Portàtils recondicionats i amb 1 any de garantia

Equips PC portàtils de marques com HP, Fujitsu, Lenovo, Dell... totalment recondicionats i revisats. Tots, independentment de la seva configuració tenen inclòs Microsoft Windows 10 home o Professional preinstal·lat amb partició de recuperació i 1 ANY DE GARANTIA....

Facebook@registregrafic

twitter@RegistreGrafic