Servei d'Abonat

Golden - Abonado

Golden Soft posa a la seva disposició el Servei d’Abonat anual o contracte de manteniment que li reportarà els següents avantatges per al seu programa de contabilidady programari de gestió: Assistència tècnica telefònica per a la solució de consultes referides al producte. Actualitzacions dels productes contractats: les noves versions inclouen adaptacions a noves legislacions, necessitats del mercat i suggeriments proporcionades pel nostre usuaris. Accés a l’àrea de Serveis en línia: on trobareu informació i ajuda tècnica.

Formació

formacion-online

Oferim un servei addicional de formació per a aquells usuaris que necessiten conèixer ràpidament el producte o bé volen aprofundir en funcionalitats concretes dels programes de comptabilitat i gestió comercial obtenint un major rendiment de l’eina.

Els cursos s’imparteixen a les instal·lacions de Golden Soft o mitjançant Connexió On Line, si es necessita més flexibilitat ja que estalvia desplaçaments, optimitzant aquesta formació.

Garantia

garantia-4

Garantia: Amb la compra del programa comptabilitat i programari gestio s’inclouen 3 mesos de garantia, durant els quals disposarà d’assessorament tècnic telefònic proporcionat pel nostre departament d’Assistència al client.