MY CLOUD ™ HOME
My Cloud Home és un dispositiu d’emmagatzematge fàcil d’utilitzar que es connecta directament al router de casa perquè pugui guardar i organitzar tot el seu contingut digital en un sol lloc centralitzat, així com accedir als arxius des de qualsevol lloc.

Amb capacitats de 2, 3, 4 i 6 TB i des de 149,00€ + IVA, podeu desar tota la vostra informació i accedir-ne des de qualsevol lloc. Equipat amb un port Ethernet 10/100/1000 el connectem directament al router i ja sigui des de la mateixa xarxa local o qualsevol lloc del món amb connexió a Internet.

MyCloudHome1

Un sol lloc centralitzat per emmagatzemar totes les seves fotos, vídeos, música i arxius.
Gràcies al fet que disposa d’espai suficient per guardar totes les seves fotos, vídeos i arxius en un sol lloc a casa, pot organitzar-ho tot com vulgui i accedir des de qualsevol lloc que disposi de connexió a internet.

MyCloudHome2

Ràpid i fàcil de configurar.
Només ha de connectar el dispositiu My Cloud Home al seu router i usar el seu telèfon intel·ligent per accedir a MyCloud.com/hello i realitzar la configuració. Un cop configurat ja no cal utilitzar cap ordinador ni pagar cap quota mensual.

 9-6-17_MyCloudHome3

Accés mòbil des de qualsevol lloc.
Utilitzeu l’aplicació meva Cloud Home per a mòbils o ordinadors de sobretaula, o bé accedeixi a MyCloud.com per carregar, accedir i compartir els seus records favorits, a més de transmetre els vídeos desats al seu dispositiu My Cloud Home.

9-6-17_MyCloudHome4

Còpia de seguretat automàtica de les fotos i els vídeos del telèfon.
Feu còpies de seguretat automàtiques de les fotos i els vídeos del seu telèfon al dispositiu My Cloud Home per deixar espai per a altres continguts.

9-6-17_MyCloudHome5

Port USB per importar fotos i vídeos des de tots els dispositius d’emmagatzematge extern.
Utilitza el port USB de la part posterior del dispositiu meva Cloud Home per importar fotos i vídeos ràpidament des dels diferents dispositius que tingui a casa, com unitats flash USB i discs durs externs.