La xarxa social de fotografia Instagram ha estat víctima avui d’una sèrie de publicacions indiscriminades amb fotografies de tot tipus de fruites amb enllaços, escurçats mitjançant el servei Bitly, que apunten a una pàgina falsa de la BBC. ¿L’objectiu de tot això? anunciar un producte per aprimar-se.

 

Segons les informacions, han estat molts els usuaris que han vist inundats seus feed d’Instagram amb aquest tipus de fotografies, si bé la companyia encara no ha proporcionat dades finals sobre l’extensió real del problema, mentre que sí es coneix que l’enllaç asociat amb les imatges ja ha rebut al voltant dels 35.000 clics.

instagram

 

Com en qualsevol altre cas d’aquestes característiques, és recomanable que els usuaris afectats modifiquin la contrasenya d’accés al seu compte d’Instagram, a més de revisar les autoritzacions atorgades a aquelles aplicacions que en alguna ocasió hagin requerit l’accés a la publicació a Instagram en favor l’usuari (tal com també fan moltes de les aplicacions de Facebook i Twitter).