La retoladora portàtil P-Touch H300 és la forma més professional d’identificar objectes a tota l’oficina com documents, arxivadors, carpetes, equips i prestatgeries, i l’alta impressió la converteix en ideal per crear etiquetes de senyalització. El teclat estil PC, la pantalla gràfica LCD retroil·luminada i la gran velocitat d’impressió asseguren que la impressió d’etiquetes sigui ràpida i fàcil amb amplades d’etiqueta de fins a 18mm i 8 mts de llargada.

Les tecles de funcions dedicades per a la configuració d’etiquetes, inserció de símbols, plantilles i dibuixos d’etiquetes pre configurades, permeten crear etiquetes personalitzades i creatives.
A més disposa d’una tecla de codis de barres per a la impressió d’etiquetes d’immobilitzat, números de sèrie i de moltes altres aplicacions. La gran pantalla LCD permet previsualitzar la gràfica de l’etiqueta abans d’imprimir i disposa també de 50 localitzadors de memòria per guardar les etiquetes més utilitzades.

 

La PT-H300 inclou un cinta Tze laminada estàndard de 18mm (4m) i una corretja de mà.
Amplada de cintes Tze: 3.5, 6, 9, 12 i 18mm
Fins a 5 línies d’impressió
Velocitat d’impressió de 20mm/seg.
Teclat QWERTY i teclat numèric
Tecles de funció separades:
· Tipus, Estil i Mida de lletra i motllures
· Símbols
· Plantilles i dibuixos de col · lecció d’etiquetes
· Codis de barres

Tall de cinta manual
Pantalla gràfica LCD retroil·luminada
Previsualització d’impressió
Opcionals: piles, bateria Li-ió recarregable i adaptador CA

mini_PT-H300

El preu de llançament d’aquest model és inicialment de 54,90€ + IVA

* 2 anys de garantia estàndard + 1 any de garantia addicional Brother, sempre que registris el teu producte a la nostra pàgina web, en el termini màxim de 45 dies des de la data de compra que apareix a la factura.

Descarregar full de producte: Brother PT_H300.pdf