El Ricoh PJ X2240 és un projector d’ús corporatiu que no només ofereix una bona varietat de connexions, sinó que també és compacte i per això es pot considerar portàtil. Ara en oferta promocional per només 299,00€ +IVA

Ricoh2

Si desitja projectar amb diversos participants diversos continguts a la seva sala de reunions, llavors la bona connectivitat del Ricoh PJ X2240 será la solució. A causa que diversos participants poden connectar el seu portàtil al projector abans de la presentació, només necessita seleccionar al participant mitjançant un interruptor d’entrada. Això pot fer-se fàcilment amb el control remot inclòs. Un altre dels avantatges del Ricoh PJ X2240 és el seu aspecte compacte. Gràcies a la seva funda inclosa, el transport de la PJ X2240 tampoc és un problema. D’aquesta manera, el projector no és només per a presentacions de negocis, sinó també per al seu ús a l’escola, ja que aquí es pot transportar de classe a classe.

Gràcies a l’última tecnologia DLP, el Ricoh PJ X2240 té una capacitat 3D directa. Pot ser connectat a través d’HDMI a un reproductor Bluray 3D. Només necessitarà addicionalment unes ulleres 3D d’obturació que funciona amb la tecnologia DLP Link.

Especialment amb presentacions sobre la marxa, pot succeir que vostè no té cap pantalla disponible. En aquest cas, el PJX2240 ofereix una correcció de color de paret. Així pot compensar diversos colors de la paret, la qual cosa és per descomptat molt convenient. Això també és vàlid per a la funció de silenci AV, amb la qual es pot cridar l’atenció del públic al presentador. Això s’aplica, per exemple, per a la funció Freeze, amb la qual es pot treballar en segon pla sense que el públic pugui veure-ho. El projector DLP treballa amb 1024 x 768 píxels de resolució XGA en format 4: 3. La seva potència lumínica de 3000 lúmens ANSI i el contrast de 10.000: 1. Especialment quan es mostra text sobre un fons blanc això últim s’ha de prendre en compte . Com ja s’ha esmentat, les connexions del PJ X2240 són molt versàtils. Ofereix un port HDMI digital, dues entrades VGA i una sortida VGA. Per a la reproducció de fonts de vídeo analògiques hi ha una connexió de S-Vídeo i RCA -Vídeo i el control del projector es pot fer a través de RS232. L’altaveu intern 2 watts pot ser alimentat a través de jack de 3,5 mm. Una sortida corresponent també està disponible. A això s’afegeix un port mini-USB per al servei.L’òptica del projector Ricoh està dissenyada de manera que aconsegueixi una amplada de 2 m a una distància d’entre aproximadament 390 i 430 cm. Els accessoris inclosos del projector es componen d’un cable d’alimentació, un cable VGA, control remot amb piles, una funda i un manual en CD-ROM.

Ricoh3