Apple confirma problemes derivats de la bateria de determinats models de la seva gamma d’ iPhone 5,  que podria afectar la seva autonomia de manera significativa, obligant a l’usuari a estar pendent de carregar el dispositiu amb molta més freqüència de la esperada. Aparentment l’elevat consum energètic fa que passin d’un 82% de bateria a un 35%, provocant la necessitat gairebé constant d’haver de recórrer a l’endoll.

Bateria iPhone 5

Segons ha comentat l’empresa de la poma en un comunicat, la companyia ha començat un programa de reemplaçament de bateries per solucionar el problema sense cap cost. En concret, se sap que els terminals que en principi tenen aquesta sentència, es van vendre entre els mesos de setembre de 2012 i gener de 2013.

Apple ha estat conscient d’aquest error després que un grup gran d’usuaris van reportar el problema amb la mateixa incidència: la durada de les bateries era inferior al registrat habitualment pels smartphones de la companyia. Des de l’empresa, asseguren que aquest error només afecta una sèrie limitada d’unitats.

Aquest programa de reemplaçament de la bateria ja ha donat menjant als Estats Units ia la Xina. Aquest servei de traslladar a altres mercats (inclòs el nostre), a partir del pròxim 29 d’agost fins al març de 2015.

Per poder accedir al reemplaçament gratuït de la bateria, s’ha obert un programa de subscripció des de la pàgina web de la companyia, en què s’ha de comprovar que el smartphone en qüestió va ser adquirit en el període establert. Per a això, cal introduir el número de sèrie de l’iPhone 5 en el programa, fer una còpia de seguretat, desactivar l’opció “buscar el meu iPhone” i contactar amb una Apple Store o amb un Centre de Servei Autoritzat. Per esborrar tota la informació del terminal del vostre iPhone si és un dels afectats, cal anar a l’opció de “Ajustos”, “General”, “Restablir” i finalment “Esborrar contingut i ajustos”.

.

Pin It on Pinterest

Comparteix

Comparteix aquest article amb els teus amics!