Una vegada més, Microsoft llença un avís als consumidors sobre una vulnerabilitat en el seu navegador Internet Explorer que podria permetre que els pirates informàtics tinguin accés total al nostre ordinador.

DangerExplorer2

 

La falla afecta les versions de la 6 a la 11 i Microsoft va dir que és conscient que aquests atacs poden posar en risc molts usuaris.

Sembla, que un atacant que exploti aquesta vulnerabilitat, podria obtenir els mateixos drets d’usuari sobre l’ordinador que l’usuari administrador de l’equip. És a dir, instal·lar programes, veure, canviar o eliminar dades i fins i tot, crear nous comptes amb drets d’administrador.

L’empresa va dir que les mesures que adoptaran “poden incloure una solució a través del nostre procés mensual de publicació d’actualitzacions de seguretat o una actualització de seguretat fora de cicle, en funció de les necessitats del client”.

Microsoft va dir que els hackers que busquen explotar la falla, podrien conduir a l’usuari a un lloc web especialment dissenyat amb contingut que pot ajudar-los a fer-ho. No obstant això, han de convèncer els usuaris que ingressin a aquesta pàgina web per així obtenir accés al seu ordinador.

No oblideu que per aconseguir-ho, podrien demanar-nos que fem clic a un enllaç enviat a través d’un correu electrònic o missatgeria instantània, o obrint un arxiu adjunt enviat a través d’un correu electrònic. Si el hacker aconsegueix que l’usuari faci clic, podria obtenir els mateixos drets que l’usuari actual de l’equip.

Pin It on Pinterest

Comparteix

Comparteix aquest article amb els teus amics!