Sembla que la data de la integració d’Office en dispositius iPad està més a prop, ja que Satya Nadella , podria anunciar el seu llançament pel 27 de març, segons ha anunciat l’agència Reuters.

Aquesta data serà també important perquè suposarà la presentació de Nadella davant els mitjans de comunicació internacionals, així com un moment històric per a la companyia ja que serà la primera vegada que llanci el seu producte més rendible en una versió compatible per a la tauleta d’Apple.

Office

iPad

 

Sembla que les contínues caigudes de vendes sofertes pel gegant del programari en el mercat dels PC ha estat el desencadenant d’aquesta decisió. Aquesta dada negativa, que ha servit als inversors de la signatura per pressionar Microsoft perquè adapti la suite als dispositius mòbils d’Apple i Google, en lloc de blindar a Windows. Tot i això, continua havent divisions en la pròpia empresa, ja que hi ha sectors que defensen encara que “Office segueixi sent abans que res una experiència de Windows”, detallen des de l’agència.

Encara que s’espera que Nadella posi sobre la taula aquesta qüestió que ha provocat gran controvèrsia en la signatura, la companyia ja ha donat senyals de que adoptarà una actitud més liberal cap posar el seu programari en diferents plataformes. De fet, Microsoft va anunciar que posaria disponible el seu app de notes OneNote per a Mac.

 

Pin It on Pinterest

Comparteix

Comparteix aquest article amb els teus amics!