Google Drive s’actualitza i canvia la interfície d’usuari.

El canvi el la interfície d’aquesta aplicació destinada a l’emmagatzematge en el núvol és el canvi més significatiu d’aquesta actualització, ja que s’ha passat a una interfície molt més intuïtiva. Dos exemples d’aquesta renovació són per exemple el poder canviar d’una vista en forma de llistat a una amb icones amb previsualitzacions, el que fa que es trobi de forma més ràpida el que s’està buscant, sent com desè molt més intuïtiu i l’altre exemple és la separació de carpetes i arxius pel que es guanya en organització i en efectivitat.

Ara també és possible descarregar-se una còpia d’un arxiu a la terminal en cas d’estar sense connexió, pel que resulta molt més útil tenir la informació emmagatzemada, ja que es pot fer ús d’ella quan es necessiti encara que no disposis de connexió, a més si es realitzen canvis en el fitxer es sincronitzaran de forma automàtica quan es recuperi la connexió.

Altres funcionalitats que resulten interessants

A banda de les que hem comentat més amunt, i de les millores en el funcionament que van intrínseques en les actualitzacions d’Android, hi ha altres funcionalitats que s’han afegit que resulten força interessants. Una d’elles és la possibilitat de escanejar i convertir en “PDF”, és a dir que podem fer una fotografia d’un document amb la càmera del telèfon o del tablet i immediatament Google Drive el transforma automàticament en fitxer PDF, el que resulta molt útil en qüestions de treball.

També seria important assenyalar la compatibilitat de Google Drive amb el núvol. Aquesta funcionalitat permet utilitzar impressores sense fils sense necessitat d’haver de connectar el nostre dispositiu a un ordinador, a més de no haver d’utilitzar cables pel mig.

En definitiva és una actualització important ja que dóna noves funcionalitats a Google Drive que reporten en beneficis a l’usuari. Aquesta actualització es pot descarregar de forma gratuïta en el següent enllaç.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.docs&hl=es