Durant el primer trimestre de 2013, el 99,9% del nou malware dissenyat per a smartphones estava orientat a telèfons governats per Android, el sistema operatiu de Google.

Així ho llançava un estudi de la firma Kaspersky en el qual es posava de manifest que en els 3 primers mesos de l’any es va detectar ia la meitat de noves amenaces de malware que les registrades en el total de 2012.

Ara l’empresa de seguretat G Data SecurityLabs aboca noves dades i afegeix que es produeix una amenaça per al sistema Android cada 22 segons. En tan sols el mes de maig l’empresa alemanya ha registrat més de 124.000 noves apps malicioses per al sistema operatiu de Google, com informa Europa Press.

La majoria d’aquest malware és capaç de robar dades personals i generar trucades o enviar missatges SMS a serveis de tarifació especial.

G Data SecurityLabs ha estimat que el ritme d’aparició de noves amenaces seguirà creixent significativament durant el segon semestre de l’any com a conseqüència de l’acceptació massiva d’Android en smartphones i tablets.

D’acord amb la consultora Gartner, prop del 75% dels telèfons intel·ligents venuts a tot el món durant el primer trimestre de 2013 han estat sota l’entorn d’Android.

La comercialització de telèfons intel·ligents ha crescut des dels 63 milions d’unitats en el primer trimestre de 2012 fins als 210 milions d’unitats en el mateix període d’aquest any. Samsung ha aglutinat el 31% de les vendes durant aquest trimestre.

Registre Gràfic us proposa com solució de baix cost i alta efectivitat, la implantació d’un programari de control, detecció i eliminació com pot ser el McAfee All Access. Aquest paquet de software us permetrà la instal·lació en una mateixa llicència en tots els vostres equips PC i Mac, així com smartphones i tabletes amb sistemes operatius Android o Blackberry. La gestió de la instal·lació de tots el aparells, queda centralitzada a un panell de control que l’usuari té a la web del fabricant.

Demaneu-nos informació.

All Access